Toegangscontrole

Organiseert u evenementen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Na het verkopen van de tickets is het belangrijk dat u deze bij de entree van uw evenement snel en goed kunt verifiëren door ze te scannen. Zo voorkomt u eventuele fraude. Om de e-tickets te scannen gebruikt u onze scansoftware. U hebt hierbij de keuze uit de Scan-app, een laptop met handscanner of een mobiele scanner. Welke methode voor u het beste werkt, is afhankelijk van de kenmerken van uw evenement. We adviseren u hierbij graag.

Scannen met uw smartphone

Voor het scannen van (kleine) evenementen kunt u prima uit de voeten met onze iPhone- en/of Android-scan-app. Deze is eenvoudig en gratis te gebruiken. U kunt natuurlijk met meerdere smartphones tegelijk scannen.

Laptop met handscanner

In dit geval scant u de tickets met behulp van een Windows-laptop met daaraan gekoppeld een USB-handscanner. Deze scanmethode is bij uitstek geschikt voor evenementen die gedurende een langere periode te bezoeken zijn en voor eenmalige evenementen met een bezoekersaantal tot ongeveer 500 personen. Vanaf 250 kaarten krijgt u de apparatuur gratis in bruikleen.

Mobiele scanner

In dit geval scant u de tickets met behulp van mobiele scanners. Deze scanmethode is bij uitstek geschikt voor evenementen met een bezoekersaantal van meer dan 500 personen, waarbij in korte tijd veel tickets moeten worden gescand of waarbij gewerkt wordt met meerdere ingangspoorten. Ook bij langdurige evenementen waarbij geen plaats is voor een vaste scanopstelling. Vanaf 500 kaarten of in overleg krijgt u de apparatuur gratis in bruikleen. De batterij van de mobiele scanner gaat acht uur mee.

Geen wifi op uw event?

Wij lossen graag uw probleem op: doormiddel van een 4-G Wifi-router. Een Wifi-router staat voor mobiele wifi en zorgt ervoor dat u op plaatsen waar geen wifi is, toch verbinding kunt hebben met internet. Hoe werkt het? Wanneer u de mifi-router aanzet, maakt het apparaat verbinding met het internet. Dit gebeurt via een simkaart die in de router zit. Op deze manier worden de mobiele data omgezet in een klein wifi-netwerk waarop u met maximaal tien apparaten tegelijk verbinding kunt maken. Heel handig! Wilt u hiervan gebruik maken? Stuur dan een mailtje naar support@ticketfx.nl.

Scan Crew

Hebt u een groot en complex event? Dan kunt u gebruik maken van onze Scan Crew en Scan Managers.

Zij helpen u met het scannen, maar bijvoorbeeld ook met het verhelpen van storingen ter plekke.

Scan mogelijkheden

X